Totala antalet besökare:

tisdag 22 januari 2008

Äntligen internet..

Äntligen så har vi fått internet i huset, efter lång väntan!! Att det ska behöva ta sådan tid att koppla in internet efter att telefonen blivit inkopplad!! Telefonen kopplades in den 8/1 och internet blev inkopplat igår den 21:a jan..

Men telia stressar nog inte direkt!

Men men, nu är det fixat, så nu kan vi uppdatera bloggen mycket lättare och nu är alla dokument tillgängliga på bloggen igen..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Tack för inlägget på vår husblogg :)(galgberget.blogspot.com)

Tänkte höra med er om ni fixade KA på egen hand eller om LB hjälpte er med det? Maila gärna på christelf@comhem.se

Mvh Christel

Linda och Daniel Hus sa...

Hej! Det var inte det lättaste att få tag på en KA som kunde.. Vi fick tips om en KA av våran LB-hus-försäljare, men denna hade väldigt mycket att göra. Fick även tips av en annan som byggt ett LB-hus om en som han använt sig av, men även han hade mycket att göra..
Tillslut mailade vi en på kommunen och frågade om de kunde ge oss något tips. Och tack vare deras tips fick vi tag på vår KA. Totalt tror jag att vi har varit i kontakt med ca 5 KA, innan vi lyckades.

Linda sa...

Hej!
Vi är också intresserade av att bygga ett LB hus! Har inte fått några prisuppgifter av säljaren än, men väntar med spänning!
Skönt att höra att ni är nöjd! NNF ingår det något material alls då, så som tapeter, golv, kakel & klinkers?
Tacksam för svar!
Mvh Linda

Linda och Daniel Hus sa...

Hej.. Vårt hus låg för ca 0,5 - 1år sedan på ca 1,5 - 1,6 milj.. Men då är den NF.. Vet inte riktigt vad den kan ligga på nu..
Av de material du nämnt så är det bara själva laminatgolvet som ingår..
Kakel o klinkar kan väljas till mot en extra kostad.