Totala antalet besökare:

torsdag 29 oktober 2009

Inrett Caspers rum

I måndags var vi på Ikea och handlade lite grejer och då köpte vi en bokhylla till Caspers rum, så vi kan börja inreda Casper rum. Så på tisdag kväll började vi inreda rummet.
Blev mycket fint, men gästsängen som står i rummet får stå där tills det är dags att flytta in Casper säng.. Men han får sova i vårt sovrum ett tag till.. :)



1 kommentar:

Monique sa...

Hej! Hittade er blogg via byggahus.se, eftersom vi också funderar på att bygga via LB-hus. Tack så mycket för all info, det har varit mycket intressant läsning! Och grattis till tillökningen, förstår att det är mycket nu! =)

Hur upplevde ni det med trädgården, var det svårt att få fason på den efter nybygget? Är gräsfrö dyrt att inhandla? Vi har ev en tomt på g som är 1300 kvm, så det blir en del jobb har jag en känsla av...

Är ni nöjda med LB-hus i övrigt, har de ställt upp vid ev reklamationer? När betalar man alltihop, under tiden eller när allt är klart?

Vi ska på vårt första möte med LB-hus på fredag, men vi vet ännu inte om det är dem vi kommer att välja, eller om vi ska köpa ett beg hus.

Vi är lite tveksamma till att ta ett så stort lån som det handlar om. Flyttade ni från lgh till nytt hus direkt? Hur upplevde ni att månadskostnaderna skenade iväg? Håller LB-hus sina kalkyler, eller skenar priset iväg ytterligare?

Många frågor... förlåt om jag är jobbig, men det hade betytt mycket om ni hade tid att svara utifrån er synpunkt! Tack på förhand!

Om ni vill svara via mail så är min adress Leeho80@hotmail.com.

Mvh
Monique Boström